Gå til:   HiCo Privat    HiCo Erhverv

HiCo Fleet & Erhverv

Professionel og sikker administrering af bilflåder og erhvervskøretøjer

HiCo Fleet er for virksomheder, der har en bilflåde med mere end 50 biler – mens HiCo Erhverv er for dig, der har mindre end 50 biler kørende til erhvervsbrug. Uanset om dine køretøjer er leaset, lejet eller består af delebiler, så står vi klar til at hjælpe dig!

Håndtering af bilflåder

Hos HiCo Fleet gør vi os ekstra umage for at efterleve vores motto ”Din flåde – Vores ansvar”. Vi varetager det komplette tekniske ansvar og sørger for, at din bilflåde kører så effektivt og ubesværet som muligt.

Du kan se HiCo Fleet som det professionelle bindeled mellem dig som flådeejer og slutbrugeren, når det kommer til drift af flåden. Som bindeled er vi eksperter i at sørge for, at din bilflåde altid kører godt, samt at slutbrugeren af bilen er tryg og tilfreds. Vi sørger også for at implementere dit brand i alle vores løsninger – også i vores app til slutbrugeren – så du og dit brand uden besvær er så tæt på slutbrugeren som muligt.

Dermed hjælper vi dig som flådeejer med at effektivisere udnyttelsen af flåden, mindske OOS (Out Of Service) samt højne serviceniveauet overfor slutbrugeren vha. smarte app-løsninger og en døgnbemandet nødtelefon. Vi står altså for alt – lige fra teknisk drift til tidskrævende kontakt med den enkelte bils bruger.

Håndtering af erhvervskøretøjer

Har du under 50 erhvervskøretøjer, du gerne vil holde kørende så ubesværet som muligt? Så står vi hos HiCo Erhverv klar til at hjælpe. Vi sørger for, at dine biler holder så lidt stille som muligt ved at varetage den tekniske drift med vores landsdækkende service. 

Vores professionelle team står altid klar til at servicere, så du ikke skal bekymre dig om, om dine ansatte eller dig selv bliver holdt hjemme pga. bilproblemer. Vi mindsker OOS (Out Of Service) og tager ansvaret for, at I er kørende, så du kan være tryg.

Operationel teknisk drift

Hvis en bil bliver skadet, så ordner vi alt fra at udbedre skaden til at tage kontakt til forsikringsselskabet.

Skader og forsikringsskader

Hvis en bil bliver skadet, så ordner vi alt fra at udbedre skaden til at tage kontakt til forsikringsselskabet.

Dækhotel og dækservice

Som en del af HiCo Fleet & Erhverv har vi et stort dækhotel og en dertilhørende dækservice. Vi står derfor altid klar til at skifte dæk.

Kundesupport 24/7

“Der er en lampe, der lyser – kan jeg køre videre?” – den situation har de fleste været ude for. Med HiCo Fleet & Erhverv kan man benytte vores kundesupport, der har døgnåbent.

Landsdækkende service

Vi tilbyder vores service i hele landet, så uanset hvor i landet en af dine biler skal serviceres, så står vi klar.

Hente/bringe service i hele landet

Vi tilbyder at hente og bringe biler i hele landet, men vi udfører også diverse reparationer på stedet via vores mobile team, der er klar til at køre ud.

Om os

Service af bilflåder og erhvervskøretøjer

HiCo CarService A/S håndterer allerede i dag nogle af Danmarks største bilflåder og hjælper også flere mindre virksomheder med at være kørende. Så uanset størrelsen på din virksomhed, så er vi gearet til at håndtere det komplette tekniske ansvar for
netop din bilflåde eller dine erhvervskøretøjer.

Vi samarbejder med landets bedste uddannelseslokationer samt uddanner og udvikler løbende vores medarbejdere for at sikre, at vi altid er ajour og bedst indenfor alle områder og bilmærker. Vi er specialister i ikke bare ét bilmærke, men alle bilmærker, der er på det danske bilmarked. Hos HiCo CarService A/S er du derfor fremtidssikret, hvis du vælger at skifte din flåde eller erhvervskøretøjer til et andet mærke.

Hos HiCo CarService A/S tager vi den grønne agenda seriøst, og arbejder derfor dagligt med kerneværdier som recycling og upcycling. Vi går forrest i at specialisere os og udvikle metoder og processer, så levetiden kan forlænges og kvaliteten opretholdes på både udstyr, reservedele og ikke mindst selve køretøjet.

Din bil – Vores ansvar.

Book et møde med vores rådgiver

Kunne du være interesseret i at få indblik i, hvordan HiCo CarService kan hjælpe og assistere dig og din virksomhed med drift af biler?
Så skriv til os herunder.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK