Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

HiCo CarService A/S

Hos HiCo CarService er vores primære opgave at tilbyde support og tryghed til dig som bilejer. Vi arbejder ud fra tilgangen ”din bil – vores ansvar”. Vores vision er derfor, at det skal være let at eje en bil.

Om HiCo CarService A/S

Hos HiCo CarService er vores primære opgave at tilbyde support og tryghed til dig som bilejer. Derfor arbejder vi ud fra tankegangen “din bil – vores ansvar”. Vi har en helt klar vision om, at det skal være let at eje og bruge en bil. Vi hjælper med alt, der vedrører din bil og brugen af bilen på alle områder.

Som en bilservicevirksomhed tilbyder vi mekaniske-, tekniske-, plade-, skades-, bilpleje- og dækløsninger. Vi tilbyder vores løsninger til private, erhverv, det offentlige, forsikringsselskaber og leasingselskaber.

HiCo CarService er meget mere end en serviceaftale. Vi er altid til rådighed og klar til at hjælpe. Vi spreder ikke din bils behov på flere områder – kun én kan hjælpe bilen samlet, og det er HiCo CarService.

Hos HiCo CarService tilbyder vi 4 hovedprodukter:

Hos HiCo CarService skal din bil have det godt.

Hvad kan HiCo CarService tilbyde dig?

Vores primære tekniske afdeling og kundeservice er beliggende i Frederikssund. Derudover har vi lokation i centrum af København på Nyropsgade, hvor vores kunder i København kan aflevere og hente deres bil 24/7.

Vi har professionelle medarbejdere med stor teknisk viden og erfaring – både på vores mekaniske værksted, på vores pladeværksteder samt på vores kosmetiske bilplejecenter. Vi har tre dækcentre inkl. dæklager beliggende i Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

Vores professionelle team af medarbejdere er klar til at modtage vores kunder over telefonen og yde den første support samt hjælpe kunden videre. Vi har også flere servicevogne, der kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, der kan hjælpe.

HiCo Carservice A/S - En grøn agenda

Hos HiCo CarService er vi ikke hellige omkring den grønne omstilling – men vi arbejder ud fra en grøn omstilling og er langt fremme i forhold til bilbranchen generelt.

Vi har den største driftsmæssige og tekniske erfaring med elbiler i Danmark. Vores erstatningsbiler er primært elbiler, vores lokaler i Frederikssund opvarmes med grøn energi – og i vores brug af pladedele vil vi altid have fokus på, om der findes en brugt del, eller om det er muligt at lave skaden fremfor at købe en ny del.

Vi arbejder altid på at finde nye veje til at minimere ressourceforbruget på en bil, optimere vores energiforbrug og ikke mindst vores miljøbelastning.

Ejerforhold

HiCo CarService A/S er et søsterselskab til SIXT Biludlejning, SIXT Mini-lease og SIXT Bilsalg samt i familie med GreenMobility.

Vi deltager i de fleste elementer omkring mobilitet i dag samt ønsker at være med til at udvikle og forme den i fremtiden.

HiCo CarService er ejet af HiCo Group, der har mere end 30 års virke i bilbranchen. HiCo Group er blandt andet founder af billeasing selskabet AutoLease i Danmark, Norge og Sverige, elbilopladningsoperatøren Clever i Danmark, GreenMobility i Europa samt SIXT biludlejning i Danmark.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK