Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Din profesionelle servicepartner til
din private bil

HiCo CarService A/S er din professionelle servicepartner til din private bil. Vi er serviceorienteret, præcise, teknisk dygtige og har et professionelt team, der har styr på alle bilmærker på de danske veje. Vi ønsker at gøre din bil til vores ansvar. Vores service dækker alt på din bil – mekanisk service, skader, dækcenter, bilpleje, erstatningsbiler, breakdown assistance og meget mere. HiCo CarService A/S kender din bil og er til rådighed 24/7 – uanset hvilke behov din bil har.

Pladeværksted

Mekanisk værksted

Dækskifte / Dækhotel

Bilpleje

HiCo CarService - din 360° servicepartner

Hos HiCo CarService ønsker vi at være din bils 360° servicepartner – og vi tilbyder alt, hvad du behøver, når det gælder service og reparation af din bil. Vi har både vores eget plade-, dæk-, og mekaniske værksted samt et kosmetisk klargøringscenter. Dette sikrer, at din bil får den bedst mulige behandling indenfor alle områder.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en pålidelig og effektiv bilservice i nærheden. Derfor har vi et HiCo CarService A/S pick up point midt i Storkøbenhavn på Nyropsgade, så du nemt og bekvemt kan aflevere din bil til service, reparation eller dæk- eller bilpleje.

Hvorfor vælge HiCo CarService?

Fordelene er mange, priserne gennemsigtige og ubehagelige overraskelser hører ikke til her

Hos HiCo CarService ønsker vi, at det skal være nemt at eje en bil. Vi har fokus på de områder, der dækker bilens komplette behov i dens levetid. Vi er også klar, når bilen har behov for noget ekstra.

Vi er med til at gøre det let at have bil. Din bil er vores ansvar hos HiCo CarService A/S

Værkstedsydelser

Hvad kan du forvente?

Hos HiCo CarService A/S bliver du altid mødt af et professionelt team af erfarne medarbejdere, uanset om du får brug for vores pladeværksted, dækværksted, mekaniske værksted eller vores klargøringscenter. Vi tager alle private køretøjer ind – uanset bilmærke og årgang. Dit køretøj er altid i trygge og professionelle hænder hos HiCo CarService.

Vi tager os af alle opgavetyper – lige fra almindelig service og vedligeholdelse til større reparationer eller skadesarbejde efter et uheld. Ingen opgaver er for store eller små for vores dygtige medarbejdere. Du bliver altid involveret i hele processen, og vi træffer derfor ingen afgørende beslutninger omkring dit køretøj uden at inddrage dig.

Vores lokale afdeling i Frederikssund er kæmpestor. Husk vi også er til stede på Nyrupsgade i centrum af København, hvor vi tilbyder pick-up service.

HiCo CarService?

Hvad får man hos HiCo CarService?

Hos HiCo CarService A/S arbejder vi ud fra tilgangen “din bil – vores ansvar”. Vi tager i høj grad ansvar for din bil og vægter højt, at vores kunder skal føle sig trygge i hele processen.

Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med mange års erfaring inden for service, reparation, skadesarbejde, bilpleje, dækadministration og meget mere af alle bilmærker og modeller. Vi sørger altid for, at vores medarbejdere er opdateret med den nyeste viden, så de kan give din bil den bedst mulige behandling. Derudover er alle vores værksteder udstyret med moderne materiale, der kan klare alle slags opgaver, og så er vi godkendt af alle forsikringsselskaber.

Skal din bil have foretaget service eller reparation, vil vi altid sørge for at rådgive dig grundigt i forhold til din bils tilstand. Du er med i hele processen, og vi træffer ikke nogle beslutninger uden din inddragelse. Du vil derfor aldrig modtage nogle uventede regninger i forbindelse med et værkstedsbesøg hos HiCo CarService A/S.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet hos HiCo CarService A/S. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du altid meget velkommen til at kontakte os ved brug af nedenstående kontaktformular eller ringe til os på tlf. 47 37 77 77.

Hvordan får jeg fat i HiCo CarService efter åbningstiderne?

Hos HiCo CarService får du altid minimum 24 måneders garanti på udskiftede reservedele og udført arbejde.

Nej. HiCo CarService er landsdækkende. Du finder os i Frederikssund og København. Derudover har vi en række dygtige og troværdige samarbejdspartnere rundt omkring i Danmark. Er det ikke muligt at løse opgaven lokalt, kan bilen fragtes til vores hovedsæde i Frederikssund.

Kontakt HiCo CarService

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du mere information om vores værkstedsydelser hos HiCo CarService? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uddybende snak eller et uforpligtende tilbud.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK