Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Jobmuligheder

Hos HiCo CarService kan vi tilbyde spændende jobmuligheder indenfor flere forskellige jobfunktioner. Vi udvider løbende vores team med nye, dygtige kollegaer. Kan du se dig selv som en del af vores hold? Så hører vi meget gerne fra dig.

Jobmuligheder hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService er vores primære opgave at tilbyde support og tryghed i relation til bilen. Vi arbejder ud fra en klar tankegang om ”din bil, vores ansvar”.

Har du interesse i biler? Er du dygtig og arbejdsom? Og har du en professionel indstilling til at samarbejde med et super dygtigt team af kollegaer, som alle har en stor interesse, kærlighed og begejstring for biler – så hører vi meget gerne fra dig.

Kan du se dig selv arbejde i et servicekoncept, der udelukkende henvender sig til brugerne af bilen, hvor du både har forståelse for det traditionelle værksted, men samtidig forstår, at HiCo CarService er en moderne servicefunktion, hvor kundens bil, er alt det, det handler om – så hører vi også gerne fra dig.

Vi har mange forskellige jobfunktioner i HiCo CarService og søger løbende nye, dygtige kollegaer. Vi søger gerne kollegaer med erfaring fra automobilbranchen, men søger også nye kollegaer uden for autobranchen, som eventuelt har erfaring fra serviceindustrien, og som forstår sig på den ultimative serviceoplevelse for kunden.

Det daglige arbejde foregår primært med teamet i Frederikssund og København.

Mulige jobfunktioner hos HiCo CarService

Vi forventer, at du...

Du får et spændende job med såvel faglige som personlige udviklingsmuligheder kombineret med en alsidig hverdag.

Vi tilbyder...

Næste skridt?

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om HiCo CarService, hvilke jobs der er ledige i dag og hvilke jobs, der forventes at blive skabt i nær fremtid eller har du en fremragende idé, der kan skabe nye jobs, er du meget velkommen til at kontakte vores driftsdirektør:

René Birkeholm
Tlf. 21 53 73 37
Mail: rb@hicobiler.dk

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, er du til enhver tid meget velkommen til at kontakte os.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK