Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet hos HiCo CarService. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du altid meget velkommen til at kontakte os her eller på tlf. 28 19 50 16.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Du kan altid få fat på HiCo CarService. Ring på vores hovednummer tlf. 47 37 77 77, så stiller den dig igennem.

Hos HiCo CarService A/S får du altid minimum 24 måneders garanti på udskiftede reservedele og udført arbejde.

Nej. HiCo CarService er landsdækkende. Du finder os i Frederikssund og København. Derudover har vi en række dygtige og troværdige samarbejdspartnere rundt omkring i Danmark. Er det ikke muligt at løse opgaven lokalt, kan bilen fragtes til vores hovedsæde i Frederikssund.

Ja. Hos HiCo CarService kan vi altid stille en erstatningsbil til rådighed. Vi vil altid forsøge at matche dit behov bedst muligt med en af vores erstatningsbiler.

På denne side kan du se oversigten over vores forskellige typer af abonnementer og finde det abonnement, der passer til dine ønsker og behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os her eller på tlf. 47 37 77 77, hvis du ønsker vores råd og vejledning.

Nej. Hos HiCo CarService ønsker vi at være rustet til at tage os af alt indenfor biler. Har du en forespørgsel? Så kontakt os endelig her eller på tlf. 47 37 77 77.

Har du brug for hjælp?

Har vi ikke besvaret dit spørgsmål i vores FAQ, er du altid velkomment til at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK