Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Din oplevelse med HiCo CarService

Hos HiCo CarService vil vi meget gerne vide, hvordan din oplevelse har været – naturligvis både når den har været positiv, men specielt også hvis den har været negativ.

Det er ofte den negative oplevelse, der påvirker vores fælles fremtid. Derfor er det vigtigt for os, at vi får mulighed for at tale en kedelig sag igennem.

Vores helt klare ønske og bestræbelse er, at alle vores kunder får en god oplevelse hos HiCo CarService. Dog ved vi også, at der kan ske fejl. I tilfælde af dette, ønsker vi at få muligheden for at rette op på oplevelsen og løse udfordringen – og gerne så hurtigt som muligt.

Du er altid velkommen til at fortælle os om din oplevelse på workshop@hicobiler.dk eller ringe til os på tlf. 47 37 77 77. Vi bestræber os på reagere inden for 24 timer.
Klagemuligheder

Er du ikke tilfreds med vores forsøg på at løse en negativ sag, er du altid i din gode ret til at benytte dig af følgende klagemulighed:

Ankenævn for biler
Lautrupvang 2, 2750 Ballerup.
Find mere information på www.bilklage.dk

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK