Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Anhængertræk

Hos HiCo CarService eftermonterer vi gerne et anhængertræk på din bil, hvis du ønsker muligheden for at kunne trække en trailer eller campingvogn.

Vi tilbyder hele tre forskellige typer anhængertræk samt forskellige typer stik, så du får præcis den løsning, der passer til din bil og dine behov.

Montering af anhængertræk hos HiCo CarService i Frederikssund

Mange bilejere kan ikke undvære et anhængertræk. Du behøver dog ikke fravælge drømmebilen, selvom den kommer uden anhængertræk.

Vil du gerne have mulighed for at tage en trailer eller campingvogn med på slæb uden at gå på kompromis, når det kommer til dit valg af bil? Så er det i mange tilfælde muligt for vores værksted at eftermontere et anhængertræk.

Der findes hele tre forskellige typer anhængertræk:

Book montering af anhængertræk hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService i Frederikssund har vi vores eget værksted, hvor vi blandt andet udfører professionel montering af anhængertræk. Hos HiCo CarService kan du altid forvente kompetent personale samt en service, der lever op til tårnhøje standarder.

Udover vores værksted i Frederikssund har vi hos HiCo CarService en servicelokation i centrum af København. Dette gør det let for vores kunder i København at indlevere bilen til service eller reparation.

Foruden montering af anhængertræk udfører vi blandt andet også aircondition servicedækskifte og dækhotel og sæsontjek.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK