Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Udskiftning af tandrem

Tandremmen på din bil er afgørende for motorens funktion. Går tandremmen i stykker, kan det forårsage alvorlig skade på motoren. Det er derfor vigtigt at skifte tandremmen, før det sker.

Intervallet for udskiftning af tandremmen varierer. Hos HiCo CarService anbefaler vi normalt at skifte den hvert 4.-6. år og se i bilens servicebog for specifikke intervaller.

Udskiftning af tandrem hos HiCo CarService i Frederikssund

Hvad er en tandrem, og hvorfor skal den udskiftes?

Tandremmen har en afsindig vigtig funktion for din bils motor. Tandremmen sørger nemlig for, at de to aksler i bunden og toppen af motoren, nemlig krumtapakslen og knastaksel, kører i samme takt.

Går tandremmen i stykker, kommer de to aksler ud af takt, og det kan forvolde stor skade på motoren. Så risikerer motorens stempler og ventiler nemlig at banke ind i hinanden, og det kan give ujævn motorgang og forringet brændstofværdi. Det er altså en god idé at skifte tandremmen, før skaden sker.

Som regel kan man køre mellem 60.000-120.000 km mellem udskiftning af tandremmen alt efter bilmærke og model. Da tandremmen er lavet af gummi, nedbrydes den dog også med alderen. Derfor anbefales det at skifte tandremmen hvert 4-6 år. Du kan altid se specifikke intervaller for udskiftning af tandrem i din bils servicebog.

Udskiftning af taktkæde

Mange biler har i dag en taktkæde, eller knastakselkæde, i stedet for en tandrem. Taktkæden har samme funktion som tandremmen, dog har den som udgangspunkt længere holdbarhed. Den er faktisk designet til at holde hele bilens levetid. Det kan dog stadig ske, at taktkæden bliver slidt eller knækker og derfor skal udskiftes.

Hos HiCo CarService udfører vi foruden skift af tandrem også skift af taktkæder.

Book udskiftning af tandrem hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService tilbyder vi udskiftning af tandrem på vores eget værksted. Vi skifter tandrem på alle biler uanset mærke, model og produktionsår, og vores erfarne mekanikere følger altid producentens forskrifter.

Udover vores værksted i Frederikssund har vi hos HiCo CarService en servicelokation i centrum af København. Dette gør det let for vores kunder i København at indlevere bilen til service eller reparation.

Foruden udskiftning af tandrem udfører vi blandt andet også bremsetjek, olietjek og serviceeftersyn.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK