Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Basisservice

Det er afgørende for både din og andres sikkerhed på vejene, at din bil regelmæssigt bliver serviceret. Basisservice kan med fordel foretages mellem større serviceeftersyn for at sikre, at bilen fortsat er sikker at køre i og for at forlænge bilens levetid. Basisservice er et mindre serviceeftersyn, hvor bilens vigtigste dele undersøges for at sikre, at de fungerer optimalt.

Basisservice hos HiCo CarService i Frederikssund

Hvad er forskellen på basisservice og serviceeftersyn?​

Ved et serviceeftersyn gennemgår en af vores dygtige mekanikere hele bilen grundigt og tjekker eventuelle problemer såsom defekte dele eller skader.

Basisservice er et lille serviceeftersyn, hvor alle bilens basale dele bliver tjekket for at sikre, at alle vigtige funktioner stadig fungerer optimalt. Basisservice er oftest billigere end et fuldt serviceeftersyn.

Hvorfor vælge basisservice?​

Det er vigtigt, at din bil regelmæssigt serviceres for at sikre din og andres sikkerhed på vejene. Mange vælger at få lavet et basisservice mellem serviceeftersyn for at sikre, at bilen fortsat er sikker at køre rundt i samt for at forlænge bilens levetid.

Basisservice er også et populært valg blandt mange med en ældre bil, hvor fabriksgarantien er udløbet. Basisservice indebærer som regel:

Book basisservice hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService udfører vi basisservice på biler af alle mærker, modeller og årgange. Basisservice udføres altid på vores eget værksted i Frederikssund af vores egne, erfarne mekanikere.

Udover vores værksted i Frederikssund har vi hos HiCo CarService en servicelokation i centrum af København. Dette gør det let for vores kunder i København at indlevere bilen til service eller reparation.

Foruden basisservice udfører vi blandt andet også serviceeftersynsynstjek og sæsontjek.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK