Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Bilpleje

Hos HiCo CarService tilbyder vi grundig bilpleje på vores eget klargøringscenter. Vores dygtige og professionelle klargøringsfolk har mange års erfaring i at udføre bilpleje på vores kunders biler og kan få din bil til at ligne en ny.

Bilpleje hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService ønsker vi, at vores kunders biler har så lang en levetid som muligt, og at bilen står pæn og ren så ofte som muligt. Derfor anbefaler vi, at din bil får den pleje og opmærksomhed, den fortjener, og som er med til at forøge levetiden og glæden ved bilen. Dette kan du sørge for ved at vælge en bilplejeløsning fra HiCo CarService.

Vi tilbyder en bred vifte af på forhånd fastlagte bilplejeløsninger. Vi har mulighed for at tilbyde specialopgaver inden for bilklargøring og bilpleje. Vi arbejder oftest med faste bilplejeaftaler for vores kunder. Her får bilen en klargøring eksempelvis hver 30. dag eller oftere. En sådan aftale ligges ind i et HiCo CarService abonnementsformat.

Vores professionelle team består af specialister med mange års erfaring, der ved, hvad bilklargøring og bilpleje kræver for at få en bil til at stå helt skarpt, lækker og velduftende. Af hensyn til miljøet bruger vi kun professionelle økologiske produkter – og altid de bedste produkter inden for området.

Kontakt HiCo CarService A/S

Ønsker du en professionel og grundig bilpleje, kan du helt trygt vælge HiCo CarService til opgaven. Du er altid velkommen til at kontakte os ved yderligere spørgsmål til vores bilpleje.

Bronzepakke

Priser fra 875,-

Priser er inkl. moms

Sølvpakke

Priser fra 1125,-

Priser er inkl. moms

Guldpakke

Priser fra 3700,-

Priser er inkl. moms

Guldpakke

Med coating

Priser fra 6112,-

Priser er inkl. moms

Tillæg

Ekstra for hundehår

Priser fra 937,-

Priser er inkl. moms

Lugtsanering

Ozon behandling

Priser fra 3325,-

Priser er inkl. moms

Coating af fælge​

Priser fra 875,-

Priser er inkl. moms

Nano til forruden​

Priser fra 875,-

Priser er inkl. moms

Imprægnering​

Priser fra 875,-

Priser er inkl. moms

Lygterenovering

Priser fra 875,-

Priser er inkl. moms

Diverse ydelser omkring bilpleje:

Bilpleje opgaver ud over ovenstående – pr. time
Udsalgspris pr. time inkl. moms kr. 560,00

Afhentning/levering af bilen i Storkøbenhavn og Nordsjælland
Udsalgspris pr. tur inkl. moms kr. 450,00

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK

Sølvpakke

Sølvpakken minder om Bronzepakken – dog med lidt ekstra, der får bilens glans til at holde længere. Vi højtryksrenser bilen inkl. fælgene med PH0-midler, sørger for rengøring af dørfalse og slutter den udvendige rengøring af med en ordentlig tørring (alt sammen med håndkraft).

Efterfølgende tager vi os af de indvendige elementer med trykluftrens, grundig støvsugning af hele bilen samt rengøring af alt glas ind- og udvendigt. Afslutningsvist gives glans og friskhed til bilens lak med brug af Glans Booster, der får glansen til at holde længere.

Bilmodel størrelse:

Lille
1.125,00 DKK

Mellem
1.188,00 DKK

Stor
1.225,00 DKK

Goldpakke

Guldpakken er lidt som at få ny bil. Din bil kommer både til at se super godt ud og være velduftende. Guldpakken er en omfattende pakke, der indeholder alle de nødvendige og professionelle tiltag for at friske din bil op inde og ude. Vi tager os af:

Bilmodel størrelse:

Lille
3.700,00 DKK

Mellem
3.825,00 DKK

Stor
4.087,00 DKK

Guldpakke med coating

Hos HICO CARSERVICE er det også muligt at vælge vores Guldpakke med dertilhørende coating. 

Coating giver din bil et særligt slidstærkt og beskyttende lag. Coating er baseret på nanoteknologi, og giver både din bil et mere poleret udseende, men gør også din bil mere modstandsdygtig overfor bl.a. ridser, kemikalier og andre forhold, der kan skade bilens lak.

Når du vælger en Guldpakke med coating, skal HICO CARSERVICE have bilen i minimum 24 timer, hvorfor der er inkluderet en erstatningsbil i ovenstående pris – inkl. 100 km. og med en selvrisiko på kr. 5.000.

Bestillingen af erstatningsbil sker ved henvendelse til HICO CARSERVICE.

Bilmodel størrelse:

Lille
6.112,00 DKK

Mellem
6.312,00 DKK

Stor
8.500,00 DKK

Tillæg

Bilmodel størrelse:

Lille
937,00 DKK

Mellem
975,00 DKK

Stor
988,00 DKK

Lugtsanering / ozonbehandling

Lugter bilen? Føles kabinen gammel og træt? Er der lugt efter tobaksrøg eller dyr? Er det mange år siden, at airconditionanlægget er renset? Der er mange faktorer, der kan få kabinen til at lugte ubehageligt – HICO CARSERVICE har en professionel løsning på sådanne gener.

Først får kabinen en kraftig rengøring. Kabinen renses med trykluft, sæderne vaskes og afslutningsvist støvsuges kabinen grundigt. Herefter starter selve lugtsaneringen af kabinen og bilozoneringen, der vil genoprette friskheden til kabinen.

Det er en desinficerende proces, der består i at fordele ozonpartikler (en gas med stærke oxiderende egenskaber) rundt i bilens kabine. Ozonering er en miljøvenlig og harmløs måde at slippe af med bakterier, vira, svampesporer, mider, skimmelsvamp og/eller andre allergener.

Bilmodel størrelse:

Lille
3.325,00 DKK

Mellem
3.450,00 DKK

Stor
3.713,00 DKK

Coating for fælge

Køretøjets hjul udsættes for meget snavs og støv på grund af deres nærhed til jorden og kørsel på forskellige terræntyper, der kan opslide fælgene, hvis de ikke plejes.

Udover snavs og støv kan vand, sne og vejsalt også forkorte fælgenes levetid markant. Bremsestøv har også en negativ effekt på hjul og fælge. 

Den keramiske belægning (coating) vil have en beskyttende effekt på bilens fælge. Den keramiske belægning vil ikke fjerne snavs fuldstændigt, men vil forhindre bundfældning af partikler og gøre rengøringen af overfladen meget lettere.

Bilmodel størrelse:

Lille
1000,00 DKK

Mellem
1000,00 DKK

Stor
1000,00 DKK

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Imprægnering

Sæder eller cabriolet
Imprægnering af bilens stofbetræk er en hyppigt udført procedure, der har til formål at beskytte bilens indre samt reducere mængden af arbejde, forbundet med dens efterfølgende vedligeholdelse.

Ikke-imprægneret materiale er meget mere udsat for alle former for snavs og slid. Imprægnering af stofbetrækket beskytter det mod: farvestoffer, fedt og væske, UV-stråling samt revner og slid på materialet forårsaget af høj mekanisk kraft.

Stofpolstringsimprægneringsmidler kan også have en bakteriedræbende effekt. De giver derfor ikke kun et æstetisk udseende, men også renlighed og hygiejne.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Lygterenovering

Over tid bliver alle komponenter i din bil slidt. Det samme gælder bilens forlygter, som er særligt udsat for skiftende vejrforhold, sur regn, vejsalt og sand.

Alt dette kan beskadige bilens lygter og føre til alvorlig dug, hvilket kan svække lysstrålen og dermed reducere sigtbarheden markant.

Beskadigede forlygter giver ikke kun dårligere sigtbarhed og udseende af bilen. Der er også en risiko for afvisning af køretøjet til trafik ved diagnosestationen. Derfor er det værd at passe på forlygterne med de rigtige produkter.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK