Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Olieskift

Olie er afgørende for at sikre, at din bil kan køre optimalt, da den smører motoren og fjerner skidt og sod.

Alle biler, uanset alder, bør få foretaget regelmæssige olieskift – og som tommelfingerregel en gang om året. Du kan derfor med fordel booke tid til olieskift hos HiCo CarService.

Olieskift hos HiCo CarService i Frederikssund

Hvorfor er olieskift vigtigt, og hvornår skal din bil have skiftet olie?

Olie spiller en vigtig rolle for, at din bil kan køre optimalt. Det smører nemlig motoren samt fjerner skidt og sod. Hvis ikke olien skiftes regelmæssigt, bliver motoren hurtigere slidt og i sidste ende ødelagt.

Vil du gerne være sikker på, at din bil fortsat kan starte om morgenen, så er det vigtigt at få foretaget olieskift med jævne mellemrum uanset bilens alder. Som tommelfingerregel bør olien på din bil skiftes en gang om året. Det varierer dog alt efter bilens mærke og model samt dit kørselsmønster.

Din bils display viser altid, når det er tid til at skifte olie. Når lampen i displayet lyser, kan du derfor med fordel booke tid til olieskift hos HiCo CarService.

Husker du selv at tjekke olien?

Det er en god ide selv at tjekke olien på din bil med jævne mellemrum for at sikre, at den hverken mangler eller har for meget olie.

Kører du rundt på for lidt olie, kan motoren gå i stykker, da den ikke smøres ordentligt. Modsat kan for meget olie resultere i, at motoren bliver for varm.

Olien bør derfor altid ramme mellem minimum og maksimum-mærkerne på din oliepind – allerhelst tættest på max. Husk altid kun at tjekke olien når bilen er kold, og aldrig hvis du lige har været ude at køre.

Book olieskift hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService udfører vi olieskift på biler af alle mærker, modeller og produktionsår på vores eget værksted i Frederikssund med erfarne mekanikere, der sørger for, at du hurtigt er godt kørende igen.

Udover vores værksted i Frederikssund har vi hos HiCo CarService en servicelokation i centrum af København. Dette gør det let for vores kunder i København at indlevere bilen til service eller reparation.

Foruden olieskift udfører vi blandt andet også udskiftning af tandrem, serviceeftersyn og synstjek.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK