Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Bremsetjek

Et bremsetjek er vigtigt for både din og andres sikkerhed. Derfor er det vigtigt med regelmæssige bremsetjek. Hos HiCo CarService tilbyder vi professionelt bremsetjek på vores eget værksted i Frederikssund. Vores dygtige mekanikere skiller bremserne ad, tjekker om der er nok bremsebelægning tilbage samt renser, smører og justerer dem.

Bremsetjek hos HiCo CarService i Frederikssund

Din bils bremser har afgørende betydning for din, dine passagerers og dine medtrafikanters sikkerhed. Skidt og grus fra vejen samt vind og vejr slider hårdt på dine bremser og øger risikoen for rust, ødelagte dele og nedsat bremseevne. Det kan medføre farlige situationer, ikke mindst fordi sikkerhedssystemerne i nyere biler som ABS og ESP kun virker, hvis bremserne er vedligeholdte.

Det betyder, at du ikke altid kan regne med nødbremsen, hvis ikke dine bremser fungerer optimalt. Desuden slider slidte bremser hårdt på pengepungen, da det gør, at bilen bruger mere brændstof. Det er derfor vigtigt, at du får lavet regelmæssige bremsetjek udført af en professionel mekaniker.

Hos HiCo CarService udfører vi bremsetjek, hvor vi blandt andet skiller bremserne ad og tjekker, om der er nok bremsebelægning tilbage, før vi renser, smører og justerer dem.

Hvad indeholder et bremsetjek?

Book bremsetjek hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService udfører vi bremsetjek på biler af alle mærker, modeller og produktionsår på vores eget værksted i Frederikssund. Vores dygtige mekanikere følger altid fabrikantens forskrifter og sørger for, at du hurtigt og trygt kan køre videre.

Udover vores værksted i Frederikssund har vi hos HiCo CarService en servicelokation i centrum af København. Dette gør det let for vores kunder i København at indlevere bilen til service eller reparation. 

Foruden bremsetjek udfører vi også olieskift, basisservice og serviceeftersyn.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK