Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Dækskifte og dækhotel

Hos HiCo CarService klarer vi også dækskifte samt dækopbevaring – og vi har den helt optimale løsning til dig. Vi tilbyder professionelt dækskifte samt nem og bekvem opbevaring af dine dæk på vores dækhotel. Brug vores service til dækskifte og opbevaring af dæk og få en enkel og bekymringsfri oplevelse.

Dækskifte og opbevaring af dæk hos HiCo CarService

Dækskifte​

Dækkene på din bil er det eneste på køretøjet, der har direkte forbindelse til vejen, hvorfor vedligeholdelse af dækkene er en utrolig vigtig del af både din og dine medtrafikanters sikkerhed. Derfor skal dine dæk naturligvis skiftes ud fra vejrforholdene, samt hvis de bliver nedslidte eller beskadiget. Lovgivningen kræver, at dækkene på din bil udskiftes, når dækmønsteret er under 1,6 mm.

Du bør udskifte dine dæk, når vi går en ny sæson i møde til henholdsvis vinter- og sommerdæk. Som hovedregel bør man skifte til vinterdæk, når temperaturen falder til ca. 7 grader – og omvendt skifte til sommerdæk, når temperaturen igen kommer over de 7 grader. Uanset tidspunkt og årsag tilbyder vi professionelt dækskifte, der klæder din bil på til alt slags vejr.

Skal vi hjælpe med nye dæk til din bil?

HiCo CarService er leveringsdygtige inden for alle dækmærker og dækvarianter herunder sommer-, vinter- helårs- og terrændæk. Vi kan fremskaffe 95% af alle slags dæk inden for 24 timer. Vi sælger naturligvis kun dæk, som vi kan stå 100% indenfor. 

Dækhotel​

Hos HiCo CarService opbevarer vi dine dæk under optimale forhold, så de bibeholder samme kvalitet og standard, indtil de skal monteres igen. De bliver opbevaret under korrekte forhold, hvilket er under kølige, mørke og tørre forhold. Dette modvirker, at dækkene bliver møre eller skæve.

Kontakt HiCo CarService

Er det tid til at skifte dæk, og ønsker du at få opbevaret dine dæk på vores dækhotel under optimale forhold? Eller har du spørgsmål til nogle af vores andre værkstedsydelser? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK