Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Service og reparation

Hos HiCo CarService tilbyder vi en omfattende række af service- og reparationsydelser af alle slags biler uanset mærke og årgang. Vores service inkluderer alt fra almindelig vedligeholdelse til mere avancerede reparationer. Vi har eget værksted med professionelle og erfarne mekanikere, der hver dag er dedikerede til at sikre, at din bil altid er i god stand og køreklar.

Service og reparation hos HiCo CarService

Service​

Hos HiCo CarService stræber vi altid efter at levere et tidseffektivt og kvalitetsbevidst serviceresultat. Vi bruger kun de bedste reservedele og materialer. Vi vægter højt, at
vores mekanikere altid er opdateret med den nyeste viden indenfor bilteknologi.

Vi udfører services i forhold til din bils service-plan, og sikrer samtidig at bilen generelt
bliver set på. Vi sørger også for at tjekke bilens elektronik og software for at sikre, at alt
fungerer optimalt.

Reparation

Hos HiCo CarService står vores dygtige mekanikere klar til at reparere din bil – uanset
bilmærke og uanset størrelsen på reparationen. Vi arbejder altid efter bilfabrikantens foreskrifter, så din bil bevarer fabriksgarantien.

Vores mekanikere er udstyret med nyeste viden og den nødvendige ekspertise til at kunne udføre alle former for reparationer på en professionel og omhyggelig måde. Vi har adgang til den nyeste data og viden på alle biler.

Derudover kan vi originalkode alle bilmærker med vores moderne testere. Hos os er du som kunde med i hele processen – du kan derfor være helt sikker på, at vi ikke foretager reparationer uden på forhånd at have aftalt det med dig.

Vi sørger altid for at vaske og støvsuge din bil, når den har været til service eller større reparation.

Servicelokation

Hos HiCo CarService har vi en servicelokation i centrum af København for at gøre det
lettere for vores kunder i København. Her er det muligt at indlevere sin bil samt modtage en lånebil i døgnets 24 timer inkl. afhentning igen.

Kontakt HiCo CarService

Ønsker du at sikre, at din bil altid er i topform, kan du trygt vælge HiCo CarService for hurtig og pålidelig service og reparation. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en service- eller reparationspakke, der passer til din private bil.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK