Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Sommertjek

Hos HiCo CarService tilbyder vi sommertjek, som du med fordel kan få udført, når vi går en ny og varmere sæson i møde. Når du vælger et sommertjek, sørger vi for, at din bil er sikker og køreklar til den kommende sommersæson. Ved et sommertjek gennemgår vi bilens vigtigste dele såsom bremser, batteri, støddæmper, lys og lygter, og sørger for at de fungerer optimalt.

Sommertjek hos HiCo CarService i Frederikssund

Hvad er et sommertjek, og hvorfor er det en god idé?

Når en ny sæson står for døren, vil mange gerne være sikre på, at bilen passer til de nye vejrforhold. Med et sommertjek gør vi din bil klar til den kommende sæson.

Vi gennemgår bilen for at sikre, at de vigtigste dele såsom bremser, batteri, støddæmper, lys og lygter fungerer optimalt. Et sommertjek er derfor med til at øge din sikkerhed.

Et sommertjek indeholder som regel kontrol af:

Sommertjek

Uanset om du skal have familien med på kør-selv-ferie eller bare ønsker at køre sommeren sikkert i møde, kan du med fordel få foretaget et sommertjek af din bil. En lang og våd vinter med sne, slud og spandevis af vejsalt slider nemlig ufatteligt meget på bilen.

Ved et sommertjek kontrolleres en række vigtige punkter for at sikre, at du trygt kan køre rundt i det danske eller udenlandske sommerland, heriblandt bilens undervogn, motorrum, bremser, dæk og dæktryk.

Det anbefales desuden at skifte til sommerdæk, når temperaturen overstiger 7 grader, hvilket som regel er lige omkring påskeferien.

Book dit sommertjek hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService udfører vi sommertjek på biler af alle mærker, modeller og produktionsår på vores eget værksted i Frederikssund. Udover vores værksted i Frederikssund har vi hos HiCo CarService en servicelokation i centrum af København. Dette gør det let for vores kunder i København at indlevere bilen til service eller reparation. Det er muligt at modtage en lånebil i døgnets 24 timer inkl. afhentning igen.

Foruden sommertjek udfører vores erfarne mekanikere blandt andet også aircondition service, serviceeftersyn, basisservice og synstjek.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK