Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Serviceeftersyn

Når du booker et serviceeftersyn hos HiCo CarService får du en omfattende kontrol af hele din bil, hvor der også udføres reparationer og olieskift for at sikre, at din bil er sikker at køre i. Din bil vil typisk give besked om, hvornår det er tid til serviceeftersyn. Det er vigtigt at overholde disse intervaller for at bevare bilens fabriksgaranti.

Serviceeftersyn hos HiCo CarService i Frederikssund

Hvad er et serviceeftersyn, og hvorfor skal din bil serviceres?

Ved et serviceeftersyn gennemgår en mekaniker hele bilen grundigt og tjekker eventuelle problemer, som skal udbedres, før de reelt opstår. Blandt andet kontrolleres olie, kølervæske, bremsevæske, lygter, dæk, styretøj og bremser.

Når det er tid til serviceeftersyn, vil der i din bils infodisplay eller instrumentbræt komme en lille meddelelse. Det kan være et lille symbol – ofte en svensknøgle –, forkortelsen ”insp”, som står for inspektion eller tallet 82, som i mange biler er kode for serviceeftersyn.

Intervallet for serviceeftersyn varierer fra bil til bil, men det mest almindelige er, at din bil skal serviceres, når den har tilbagelagt mellem 10.000 og 30.000 kilometer eller max hvert andet år. Det er en forudsætning, at du skal overholde din bils serviceintervaller for at bevare din fabriksgaranti.

Hvad er forskellen på serviceeftersyn og syn?

Serviceeftersyn forveksles ofte med syn, men der er faktisk stor forskel:

– Et syn er en fuld gennemgang af bilen, der som regel foregår i en synshal. Her noteres alle bilens fejl og mangler – hvis den altså har nogle. Der laves ikke nogle former for reparationer ved et syn, da formålet ”bare” er at tjekke, at bilen er sikker for både dig og dine medtrafikanter at have kørende på de danske veje.

– Et serviceeftersyn er en mere omfattende kontrol af hele bilen, hvor den tjekkes grundigt for eventuelle problemer såsom defekte eller skadede dele. Ved et serviceeftersyn udføres også reparationer og skift af eksempelvis olie. Et serviceeftersyn er derfor med til at sikre, at din bil er sikker at køre rundt i.

Book serviceeftersyn hos HiCo CarService

Hos HICO CARSERVICE udfører vi serviceeftersyn på biler af alle mærker, modeller og produktionsår. Vores erfarne mekanikere på vores værksted i Frederikssund sørger for, at du hurtigt er godt og sikkert kørende igen.

Udover vores værksted i Frederikssund har vi hos HiCo CarService en servicelokation i centrum af København. Dette gør det let for vores kunder i København at indlevere bilen til service eller reparation.

Foruden serviceeftersyn udfører vi også basisservice og synstjek.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK