Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Synstjek

Alle biler, der er over 4 år gamle, skal til bilsyn hvert andet år i Danmark for at sikre, at de overholder lovgivningen. For at undgå dyre omsyn og reparationer, anbefales det at få lavet et synstjek forud for synet.

Hos HiCo CarService udfører vores erfarne mekanikere grundige synstjek og kontakter dig straks, hvis der er noget, der skal udbedres.

Synstjek hos HiCo CarService i Frederikssund

I Danmark skal alle biler, der er over 4 år gamle til bilsyn hvert andet år. Ved et bilsyn bliver der tjekket, at din bil lever op til gældende lovgivning. For at finde ud af om der er ting på din bil, der skal laves inden syn, er det en rigtig god ide at få lavet et synstjek.

Det kan nemlig hurtigt blive dyrt, hvis du skal betale for et omsyn foruden eventuelle reparationer i tilfælde af, at din bil ikke bliver godkendt ved syn.

Hos HiCo CarService udfører vores erfarne mekanikere grundige synstjek, og vi kontakter dig altid med det samme, såfremt vi finder ting, der skal udbedres, for at din bil kan blive godkendt til syn.

Hvad kontrolleres ved syn?

Ved et synstjek hos HiCo CarService gennemgår vi altid hele bilen grundigt ud fra, hvad der kontrolleres ved syn. Vi tjekker blandt andet for oliespild, forurening og rust samt om lys, lygter, bremser, dæk, styretøj, undervogn og udstyr lever op til lovens krav.

Book synstjek hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService udfører vi synstjek på vores eget værksted i Frederikssund. Vores mekanikere har mange års erfaring og udfører altid synstjek med største omhyggelighed for at sikre, at din bil er klar til det periodiske syn.

Udover vores værksted i Frederikssund har vi hos HiCo CarService en servicelokation i centrum af København. Dette gør det let for vores kunder i København at indlevere bilen til service eller reparation.

Foruden synstjek udfører vi også serviceeftersyn, basissyn og sæsontjek.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK