Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Aircondition service

Din bils aircondition består af et lukket kredsløb med kølemiddel, som typisk mister en smule af dette kølemiddel hvert år, hvilket reducerer systemets evne til at køle ned.

Hos HiCo CarService anbefaler vi derfor at få en aircondition service mindst hvert andet år for at sikre optimal køleydelse og for at minimere risikoen for dyre reparationer.

Aircondition service hos HiCo CarService i Frederikssund

Bliver du ikke længere mødt af en kærkommen, kølig brise, når du på en varm sommerdag tænder for bilens aircondition?

Så er det på tide med en aircondition service. Din bils aircondition er et lukket system, hvori der flyder kølemiddel. De fleste airconditionanlæg mister en smule kølemiddel i løbet af et år, hvilket forringer køleevnen. Med tiden vil kølemidlet helt forsvinde. Bliver mængden af kølemiddel for lav, slider det på anlægget, hvilket øger chancen for, at det går i stykker.

Foruden temperatur har din aircondition også indflydelse på indeklimaet i din bil, og hvis den ikke fungerer optimalt, kan der dannes bakterier i anlægget. Vi anbefaler derfor, at du får lavet et aircondition service mindst hvert andet år for at sikre, at dit airconditionanlæg har optimal køleevne samt for at minimere risikoen for dyre reparationer.

Hvad er forskellen på aircondition og klimaanlæg?

Den primære forskel på et airconditionanlæg og et klimaanlæg er, at airconditionanlægget køler den luft, der pumpes ud i kabinen, og du skal selv styre temperaturen, mens du på et klimaanlæg blot skal indstille temperaturen, hvorefter anlægget sørger for at holde temperaturen konstant.

Både airconditionanlæg og klimaanlæg skal serviceres regelmæssigt, da de begge mister kølemiddel over tid.

Book aircondition service hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService udfører vi aircondition service på biler af alle mærker, modeller og produktionsår på vores eget værksted i Frederikssund.

Foruden aircondition service udfører vi blandt andet også serviceeftersyn, basisservice og sæsontjek.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK