Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Skadebehandling

Hos HiCo CarService har vi eget professionelle skadesværksted, hvor vi ved præcis hvordan, at skaden på din bil bør håndteres.

Vi foretager skadebehandling på alle slags biler uanset mærke og årgang. På vores værksted står vores professionelle og erfarne mekanikere klar til at tage hånd om din bil.

Skadebehandling hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService er vores moderne og super professionelle skadesværksted klar til at modtage biler uanset mærke, årgang og model. Vi klarer alle former for skadebehandling. Hos os er ingen skade for lille, stor eller omfattende – du afleverer blot din bil hos os, og så tager vi os af resten. Vi har en vision om at reparere så meget som muligt – både for at spare penge samt mindske vores aftryk på miljøet.

Vores dygtige team af professionelle pladesmede har mange års erfaring inden for skadesbehandling af biler. Din bil er derfor altid i trygge hænder. Hos HiCo CarService sætter vi en stor ære i at behandle din bil efter fabrikantens forskrifter, så den kan forblive i samme stand, som før den pådragede skade. Vi står altid klar til at rådgive dig i forhold til din bils tilstand.

Godkendt af alle forsikringsselskaber

Hos HiCo CarService samarbejder vi med alle forsikringsselskaber og er ligeledes godkendt af alle forsikringsselskaber. Dette er med til at sikre dig, at du kan få en hurtig og overskuelig proces ved skadesbehandling af din bil.

Kontakt HiCo CarService

Ønsker du en pålidelig og professionel håndtering af din bil i forbindelse med skadebehandling, kan du trygt vælge HiCo CarService. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på skadebehandling af din bil. Husk at vi har Danmarks største flåde af erstatningsbiler, så der er altid en lånebil klar, når din egen er skadet.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK