Gå til:   HiCo Fleet    HiCo Erhverv

Værkstedsydelser

Hos HiCo CarService har vi egne professionelle værksteder, hvilket omfatter både plade-, dæk- og mekanisk værksted, som sikrer, at din bil altid får den bedst mulige behandling.

Derudover har vi også eget kosmetisk klargøringscenter. Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring og tager alle biler ind uanset mærke og årgang.

Værkstedsydelser
hos HiCo CarService

Hos HiCo CarService arbejder vi ud fra tilgangen “din bil – vores ansvar”. Vi tager i høj grad ansvar for din bil, og vægter højt at vores kunder skal føle sig helt trygge i hele processen.

Vi har dygtige uddannede mekanikere, som har mange års erfaring inden for både service, reparation og vedligeholdelse af alle bilmærker og modeller. Vi sørger altid for, at vores mekanikere er opdateret med nyeste data og viden om alle biler, så de kan give din bil den bedst mulige behandling. Derudover er alle vores værksteder med moderne udstyr, som kan klare alle slags reparationer. Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber.

Skal din bil have foretaget service eller reparation, vil vi altid sørge for at rådgive dig grundigt i forhold til din bils tilstand. Du er altid med i hele processen, og vi træffer ikke nogle beslutninger uden din inddragelse. Du vil derfor aldrig modtage nogle uventede regninger i forbindelse med et værkstedsbesøg hos HiCo CarService.

Åbningstider værksted

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores koncept.

Nano til forruden

Ved valg af en nanobehandling til forruden, vil ruden få en helt særlig hydrofob belægning. Belægningen får vanddråber til at flyde meget hurtigt ned i vindens retning under kørslen – og du vil i de fleste tilfælde kunne undgå at bruge dine vinduesviskere.

Din forrude holdes ren og tør, og giver bilens fører et fremragende udsyn. Belægningen er helt gennemsigtig og påvirker ikke den daglige brug af bilen.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
875,00 DKK

Bronzepakke

Når du vælger bronzepakken giver vi din bil en professionelle rengøring – indvendigt og udvendigt. Vi starter med en grundig vask af hele bilen med aktivt skum og højtryksrenser.

Højtryksrens benyttes for at komme af med fastsiddende snavs. Efterfølgende renser vi bilens fælge med et rengøringsmiddel, der beskytter bremseklodser og skiver, men som samtidig er hensynsløse mod snavs.

Vi rengør dørfalser med højtryksrenser og tørrer efter. Grundig støvsugning af hele kabinen, vinduer pudses ind og ude – resultatet er en bil, der er ren og pæn inde og ude, udført af et professionelt team af dygtige bilpleje-medarbejdere.

Bilmodel størrelse:

Lille
875,00 DKK

Mellem
875,00 DKK

Stor
925,00 DKK